Skip links

PEDICURE

Wat is er fijner dan te kunnen pronken met voeten die zijdezacht aanvoelen omdat ze op tijd hun schoonheidsbehandeling krijgen?

Met meer dan 35 jaar ervaring in voetverzorging, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is comfortabel te kunnen stappen zonder last te hebben van vervelende kwaaltjes zoals overtollige eeltvorming, likdoorns, eksterogen, …

Bij een medische voetverzorging worden de teennagels verzorgd, wordt overtollig eelt verwijderd en eventuele likdoorns, eksterogen, … behandeld. Daarna wordt een verzorgende voetcrème aangebracht en nagellak indien gewenst.

Gespecialiseerde pedicure

Gespecialiseerde pedicure: €27

Een esthetische voetverzorging is ideaal voor wie weinig eelt heeft, graag zachte voeten wil en verzorgde nagels. De voeten worden verwend met voetcrème en de nagels gelakt in een kleurtje naar keuze.

Esthetische pedicure

Esthetische pedicure: €25

Met een Gelish behandeling kunt u voor een langere tijd genieten van verzorgde nagels. De nagels worden in model gevijld en ‘opgemaakt’ met Gel Polish producten, die zorgen voor een extra laagje bovenop jouw natuurlijke nagels. Na 4 à 5 weken zijn de nagels zodanig gegroeid, dat de Gelish verwijderd/vernieuwd dienen te worden om steeds verzorgde nagels te hebben.

Gelish

Gelish: €25
Verwijderen Gelish: €10