Skip links

MAKE-UP

Voor iedere gelegenheid de gepaste make-up look!

Houd je van naturel, maar wil je toch hier en daar wat imperfecties verdoezelen? Een matching (avond)make-up voor een glamoureus feestje, bruiloft, babyborrel, …? Jouw huid wordt eerst gereinigd en verzorgd om daarna gemaquilleerd te worden op basis van jouw stijl en type.  We gaan voor iedere maquillage steeds erg hygiënisch te werk met oog op de laatste trends. Dankzij de uitmuntende kwaliteit en deskundigheid van de gebruikte producten, zal je de hele dag stralen!

Omdat jullie huwelijksdag één van de mooiste dagen uit jullie leven is, wil je er uiteraard zeker van zijn dat jouw huwelijksmake-up goed zit! Enige tijd voor de huwelijksdatum wordt, indien gewenst, een try-out gedaan waarbij we samen jouw perfecte bruidslook samenstellen.

Bruidsmake-up

Try-out bruidsmake-up: €25
Bruidsmake-up: €25
Make-up aan huis: op aanvraag

Een intens feestelijke make-up met smokey eyes.

Feestelijke make-up

Feestelijke make-up: €25

Houd je van een naturelle look? Dankzij een transparante foundation en het gebruik van subtiele kleuren, accentueren we jouw schoonheid, zonder daarbij het gevoel te hebben dat je make-up draagt.

Naturelle make-up

Naturelle make-up: €25

Great gatsby, Marilyn Monroe, 80ies? We toveren je om in jouw stijlicoon! Ook voor travestie wordt een gepaste maquillage uitgevoerd (Graag minstens een maand op voorhand aanvragen, omwille van specifieke benodigdheden).

Themafeest

Thema make-up: prijs op aanvraag

Tijdens de Beautyschool leren we samen, stap-voor-stap, hoe je jezelf best kan maquilleren. We bouwen op van een naturelle look naar een feestelijke avond look. Wij voorzien al het materiaal en op het einde van de workshop ontvang je een goodiebag met samples om thuis te proberen.

Beautyschool

Beautyschool make-up: €25/persoon (ook mogelijk voor vrijgezellenfeestjes/privé vanaf 4 personen tot maximum 10 personen)