Skip links

GELAATS
VER
ZORGING

Een intens gehydrateerde huid en een verbeterde circulatie voor een stralende teint.

In ons instituut bieden we verschillende gelaatsverzorgingen aan. We werken uitsluitend met professionele producten, die wereldwijd bekend staan om hun expertise en doeltreffendheid.

De Pro Aromatique gezichtsbehandeling van Clarins wordt -naar gelang het huidtype- uitgevoerd met ultra-geconcentreerde professionele producten. Dankzij een specifieke (manuele) behandelingstechniek, ontwikkeld door Clarins, wordt uw huid optimaal gehydrateerd en gestimuleerd. De huid wordt zichtbaar stralender en acné en rimpels verminderen. Bovendien staat Clarins bekend om het gebruik van natuurlijke ingrediënten en hun voeling met de natuur. Een Clarins Pro Aromatique is méér dan een gelaatsbehandeling en staat volledig in teken van relaxatie, in combinatie met optimale huidverzorging.

Clarins Pro Aromatique

Clarins Pro Aromatique behandeling (1u): €75

De BB Glow gelaatsbehandeling is gebaseerd op MTS (Microneedle Therapy System) of fractionele mesotherapie. Er wordt gewerkt met nano needling. De behandeling is volledig pijnloos en voelt vergelijkbaar met het scrubben van de huid.

De behandeling bestaat uit één of meerdere sessies, waarmee je met 3 sessies (5 a 6 sessies bij een probleemhuid) 6-8 maanden een egale teint krijgt met een mooie Glow! Dit is vergelijkbaar met het aanbrengen van een BB-crème, maar dan met een langdurig resultaat. Het is een veilige, pijnloze en intensieve behandeling die volgende zichtbare resultaten geeft:

Rimpels: verwijdert fijne rimpeltjes en geeft meer volume aan de huid
Teint: maakt de huid stralender en egaler
Vlekken: vermindert ophoping van melanine waardoor vlekken vervagen
Hydratatie: verzacht en hydrateert de huid
Poriën: vermindert grove poriën

BB Glow

BB Glow gelaatsbehandeling (1u): €100
BB Glow 3 sessies: €80/sessie

Bij deze klassieke gelaatsverzorging wordt de huid met massagetechnieken gestimuleerd. Dankzij het gebruik van professionele verzorgingsproducten krijgt jouw huid een opkikker, waardoor jouw teint verbetert en acné vermindert.

Klassieke gelaatsverzorging

Klassieke gelaatsverzorging (1u): €45