Eyeliner drama

Welke stijl kies jij?

Veel vrouwen zweren bij eyeliner, en terecht. Want een lijntje langs je oogleden geeft je ogen meteen meer expressie. Iedereen kent de 'wing' wel, maar hebben jullie ook al volgende looks uitgeprobeerd? Leer ze snel met de Yves-Saint-Laurent tutorials.

Dagelijkse look

Deze eyeliner looks zijn uitstekend om naar overdag te dragen. Je kunt een zwart lijntje langs je bovenste wimpers aanbrengen. Hierbij zorg je ervoor dat dit lijntje je ogen langer maakt. Trek het dus bij de buitenste ooghoeken wat door en laat het lijntje NOOIT naar beneden lopen. Dat staat triest en accentueert bovendien eventuele neerwaartse lijnen (afhangende oogleden). Ben je ervaren, gebruik dan een natte eyeliner. Ben je niet zo handig in het aanbrengen van make-up, begin dan met een oogpotlood. Zet wat stippeltjes langs je wimpers en maak er dan met behulp van een kwastje een lijntje van. Deze looks zijn snel en eenvoudig te creëren en je kan er perfect mee naar je werk of zelfs naar de sportschool. 

eyelineryoutube2.jpg
YSL Cat eyes in 3 minutes

Hoe creëer je cat eyes in slechts drie minuten? Bekijk de tutorial van Yves-Saint-laurent, leer en creëer.

1 vasthouden: YSL forever light creator
2 highlighten: YSL touche éclat
3 designen: YSL Couture mono n°5 
4 definiëren: YSL Babydoll eyeliner
5 intensifiëren: YSL Babydoll mascara

eyelineryoutube1.jpg
YSL Edgy eyes in 3 minutes

Hoewel het al aardig wat handigheid vereist om in drie minuten een edgy eye te creëren, legt Yves-Saint-Laurent het jou toch in drie minuten uit in volgende tutorial.

1 Verzorgen: oogserum 
2 Highlighten: YSL touche élat
3 Designen: YSL design du regard (n°1) + full metal shadow (n°5) en (n°10)
4 Intensifiëren: YSL mascara volume effet faux cils (n°1)

Dramatische look

Met onderstaande dramatische looks word je gegarandeerd opgemerkt. Bovendien zijn opvallende eyeliner looks helemaal 'hot' dit seizoen. Hier zijn de meest geweldige looks van de internationale catwalks. Wanneer je deze looks kopieert, onthoud dan dat je ze combineert met subtiele lippen. de ogen zijn hét middelpunt van alle aandacht; felle kleuren op je lippen zou dan simpelweg teveel van het goede worden.

Vraag tips aan jouw visagiste!

Ben je toch nog niet helemaal thuis in de wereld van het eyelinen en laat je de uitdaging liever over aan een professional? Dan kan je terecht bij jouw visagiste die je gekozen look creëert op jouw gezicht.

Daphne Derammelaere, visagiste, staat je graag bij met raad en daad.
Een afspraak maken? Dat kan per mail via info@beauty-parfumerie-elsie.be of telefonisch op 051 40 59 56